HÄLSOFOND

Detta är inte en vanlig fond utan en som räddar liv och besparar barnen från lidande. För ganska små summor går det att förhindra sjukdomsförlopp som fort kan bli allvarliga med tanke på den miljö de lever i och den sanitära brist de lever under.

PRESENTATION

EN FOND SOM RÄDDAR LIV

Genom att dessa barn som vi försöker hjälpa har små möjligheter till läkarvård och medicin när de blir sjuka, gör att de ofta får svåra komplikationer av små orsaker. Genom att vi ger barnen hjälp med läkarbesök och mediciner vid behov, kan vi avhjälpa de allra flesta av barnens problem. Ett litet skärsår kan bli en livsfarlig situation med infektioner mm. om den inte blir behandlad.

Vill du stödja detta arbete som då delvis ingår i skolprojektet så är det så välkommet.

Vi har många av barnen som vitnat om att de fått livsavgörande hjälp med läkarvård och behandling i ett tidigt skede och därigenom förhindrat allvarliga komplikationer

Kontouppgifter

Bankgiro: 877-5991
Sverige – 8431-9,53076604-7
Norge – 1050.22.72328

Du kan även skicka pengar direkt till vårt konto genom att använda Swish numret nedan

123 174 24 69

Become a Helth supporter

Vi har ett arbete i Etiopien där barnen som får skolgång genom Children Aid-Now även får läkarvård och mediciner vid behov. Köp ett paket där barnen får hjälp med läkarvård. Då kan vi hjälpa barnen med läkarvård och mediciner när de behöver det.

FÖLJ OSS PÅ

 

Kontakta oss